• ЕКСФОЛИРАЩИ ЧОРАПИ С БИЛКОВИ ЕКСТРАКТИ.

    ЕКСФОЛИРАЩИ ЧОРАПИ С БИЛКОВИ ЕКСТРАКТИ.

    Състав: екстракт от лавандула, екстракт от алое вера, екстракт от краставици, екстракт от лайка, бамбуков оцет, етанол, млечна киселина, алантоин, парфюм и др.

    19 лв.
    10 лв.

     

    Описание: 

    Чорапите представляват иновативно решение за ефективна грижа за кожата на краката. В зависимост от степента на увреждане на ходилата, активните съставки проникват и омекотяват роговия слой и ексфолират мазолите. Комплексът от билкови екстракти, урея и алантоин хидратира сухата кожа, подпомага регенерацията й и има изглаждащ и омекотяващ ефект. AHA и BHA киселините стимулират процеса на възстановяване и ефективно обновяване на кожата. Внимателно подбраните съставки осигуряват интензивна хидратация на краката, придавайки им гладък, чист и деликатен вид само след 7 дни употреба.

     

    Състав: екстракт от лавандула, екстракт от алое вера,  екстракт от краставици,  екстракт от лайка, бамбуков оцет, етанол, млечна киселина, алантоин, парфюм и др.

     

     

     

    Начин на употреба:

    1. Не трябва да имате бижута или лак за нокти върху ноктите на краката.

    2. Вземете гореща вана за краката. Когато кожата на краката е омекотена, изплакнете краката си с хладка вода и подсушете внимателно с мека кърпа.

    3. Изрежете опаковката и внимателно и равномерно разпределете течността в двата чорапа.

    4. След час и половина или два отстранете чорапите, напоени с течност; изплакнете краката с вода и сапун и премахнете остатъчната течност от стъпалата.

    5. В зависимост от състоянието на кожата Ви, След няколко дни стъпалата ще започнат да се белят. Първо започва по-тънки слоеве, а след това на по-дебелите слоеве на кожата, процесът на ексфолиране ще започне след 2 - 5 дни и ще отнеме още от 4 до 9 дни.

    6. След пет или шест дни, кожата на краката ще стане гладка и еластична.

     

    Продукт, предназначен за употреба върху стъпалата!

    Не се препоръчва носене на ексфолиращите чорапи, ако по Вашите крака има обриви, рани, екземи, гъбички или други кожни проблеми, а също така и ако страдате от диабет.

    Препоръчително е преди употреба да нанесете малко количество гел върху кожата, за да се изключи евентуална алергична реакция към някоя от съставките. Ако се появи дразнене, сърбеж или зачервяване върху областта на приложение, трябва да преустановите употребата на продукта.

    Не използвайте върху други части на тялото освен стъпалата. 

    Продуктът е предназначен за еднократна употреба и трябва да се използва веднага след отваряне на опаковката. Изхвърлете след употреба. 

    Използвайте в съответствие с инструкциите за употреба, за не повече от 30 дни. 

    Да се избягва контакт с очите и лигавиците! В случай на такъв изплакнете обилно с вода.

    Да се съхранява в оригиналната опаковка при стайна температура, защитен от пряка слънчева светлина. 

    Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

    Опаковка: 1 чифт чорапи (универсален размер) + активно вещество под формата на гел 50 мл. (по 25 мл. във всеки чорап).

     

   • ПОДОБНИ ПРОДУКТИ