• ЛИПОЛАЗЕР 050

    ЛИПОЛАЗЕР 050

    ЛИПОЛАЗЕР / лазерно отслабване Доставка 10 дни от склад производство 20 работни дни.

    4 800 лв.
    3 180 лв.

    Какво е липолазер?

    Технологията липолазер използва ниски нива на лазерна енергия, която взаимодейства химически и биологически с мастните клетки. Лазерната енергия предизвиква промяна на химичния състав на клетката и освобождаване на ензима липаза, който има способността да разгражда триглицеридите на мастни молекули и глицерол.

    Благодарение на този процес, тези молекули преминават през отворите на клетъчната мембрана навън и се транспортират към различните тъкани, където се използват като енергиен източник и се включват в обмяната на веществата, т.е. подобряват метаболизма.

    Каква е продължителността на процедурата с липолазер?
    Процедурата с липолазер трябва да обработва една зона за минимум от 10 минути.
    На колко време?
    Процедурите с липолазер се извършват 1-2 пъти седмично.
    Какво се чувства?
    Може да имате реакция на организма след процедурите с липолазер. Да Ви се ходи по малка нужда, да усещате лек гъдел в зоната на третиране.
    За кого е подходяща процедурата с липолазер?
    За всеки, който не може да се отърве от мастни натрупвания на проблемни зони. Колкото и да ги тренира не може да ги накара да се стопят.
    За кого не са подходящи процедурите с липолазер?
    Клиенти под 18 г., бременни, кърмачки, анорексия, булимия, диабетно болни, отворени рани или специфични лезии в участъците на третиране (ще Ви вземем анамнеза и ще Ви прегледаме преди процедурата с липолазер)
    Процедурата НЕ предизвиква фоточувствителност. Затова може да се извършва спокойно през лятото. Идеален момент за премахване на мастните депа.

    Как работи липолазер и наистина ли като те святкат с лазерчета отслабваш?
    Липолазер, всъщност, е разработен с една единствена цел и я върши перфектно. Апаратът липолазер променя химичния състав на клетката и започва освобождаване на ензима ЛИПАЗА, който разгражда мазнините. Разгражда ги на глицерол и мастни молекули. Те вече са готови да бъдат транспортирани до различни мускули и органи и да се използват за енергия.
    Значи освобождаваме ги от депата и вместо за запаси, ги използваме за енергия.

    С липолазер може да се намали трайно двойната брадичка и да се стимулира мускулът платизма. Този мускул не е захванат за кост и много трудно се повлиява.
    Обикновено от платизмата се развива двойна брадичка при хората, които четат или седят на компютъра по цял ден. Тук можем да комбинираме липолазер с радиочестотен лифтинг за стягане на колагена и елиминиране на двойната брадичка с курс само от 6-8 процедури.
    Каква е продължителността на процедурата с липолазер?
    Процедурата с липолазер трябва да обработва една зона за минимум от 10 минути.

    Неинвазивна лазерна липосукция (ЛИПОЛАЗЕР) за отслабване и оформяне на тялото с дължина на вълната 1000 nm.

    Технологията LLLT (Low Level Laser Therapy – Ниско Честотна Лазерна Терапия) е била използвана в продължение на много години, като е доказано, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти.

    Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им, това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиоло-гични ефекти. Този процес води до намаляване на обиколката в сантиметри.

     

    „ЛАДАИТ” ЕООД е позната на българския пазар като вносител на вискотехнологични медицински и козметични апарати. Фирмата представя у нас големи производители от тази сфера с техните последни открития и нововъведения в медицинската и козметична техника и апаратура. Всеки внесен от фирмата апарат е придружен със съответните сертификати. Основната задача на „ЛАДАИТ” ЕООД е да предлага на българските потребители най-добрите постижения на науката и технологията в областта на медицината и козметиката и да ги прави достъпни за всички козметични салони и медицински центрове. Някои модели са подходящи и за употреба в къщи. Те са малки, компактни, лесни за обслужване. Цената им е многократно по-ниска от сумите, които бихте пръснали по хирургически интервенции и чести посещения на фитнес студия и салони за разкрасяване.