• Радиочестотен лифтинг RF - BOX 3

    Радиочестотен лифтинг RF - BOX 3

    Радиочестотен лифтинг RF - BOX 3 Доставка 10 дни от склад - капаро от 50%. с фактура.

    1 898 лв.
    1 178 лв.

    Радиочестотен лифтинг RF - BOX 3

    Апарат за нехирургическа липосукция, съчетаващ в себе си върховите технологии в областа на естетичната коземетика.

     

    Друг метод за борба с бръчките

     

    Радиочестотен лифтинг с апарат Това е най-нов клас нехирургична / неинвазивна – без скалпел, без разрязване/ терапия за видимо стягане, опъване, подмладяване основно на кожата на лицето, но разбира се и на всяка друга зона нуждаеща се от положителна промяна.

    Обновяването на кожата повлиява видимо процесите на стареене и отпускане на кожата. RF /биполярна радиочестота/ прониква дълбоко в кожата, затопля тъканите и стимулира фибробластите. Отделеният от фибробластите колаген узрява, образува здрава мрежа и така създава условия за изпъване на фините бръчки.; Образуваните нови колагенови фибри скулптурират до съвършенство лицевия контур и цялостния еластицитет на всяка отпусната зона.

    Предимства:

    1.Практически безболезнена процедура


    2. Незабавно завръщане към нормалния ритъм на живот


    3. Стяга контура кожата на лицето и тялото /лифтинг ефект/


    4. Намалява оформилите се вече бръчки


    5. Подобрява увредената от слънцето и възрастта кожа


    6. Стимулира синтеза на нов колаген от дълбоката дерма

    Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия.Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.

    Наричат го още „лифтинг за кафе пауза”, който не оставя никакви видими следи по лицето. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След няколко процедури започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Методиката термолифтинг е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 год. е официално одобрена от „Food and Drug Administration-USA”. Апаратите за радиочестотен лифтинг се използват вече в 73 страни по света.

    PARAMETERS
    Treatment Probes:10mm probe for eye around and face, 32mm probe for body
    RF Energy density:15~25J/cm2
    RF applicator: Bipolar
    Output mode: 1-5 levels
    Operation frequency:3 MHz
    Power supply:220V± 10% 50/60Hz, 12A
    PACKAGE INCLUDED:
    Main Machine x 1
    Hand Piece x 1
    Probes x 2

     

    „ЛАДАИТ” ЕООД е позната на българския пазар като вносител на вискотехнологични медицински и козметични апарати. Фирмата представя у нас големи производители от тази сфера с техните последни открития и нововъведения в медицинската и козметична техника и апаратура. Всеки внесен от фирмата апарат е придружен със съответните сертификати. Основната задача на „ЛАДАИТ” ЕООД е да предлага на българските потребители най-добрите постижения на науката и технологията в областта на медицината и козметиката и да ги прави достъпни за всички козметични салони и медицински центрове. Някои модели са подходящи и за употреба в къщи. Те са малки, компактни, лесни за обслужване. Цената им е многократно по-ниска от сумите, които бихте пръснали по хирургически интервенции и чести посещения на фитнес студия и салони за разкрасяване.