• Mesotherapy 007 - безиглена мезотерапия.

    Mesotherapy 007 - безиглена мезотерапия.

    Mesotherapy 007 е професионален апарат за безиглена мезотерапия, който включва няколко функции за постигане на впечатляващи резултати след процедурата. Доставка 10 дни от склад производство 20 работни дни. Цена без ДДС 20%.

    1 635 лв.
    988 лв.

    Mesotherapy 007 е професионален апарат за безиглена мезотерапия, който включва няколко функции за постигане на впечатляващи резултати след процедурата.
     
    Mesotherapy 007 – накрайници :
    1) Терапия чрез ултразвук.
    2) Накрайник за безиглена мезотерапия за малки зони (околоочен контур, назолабиални гънки и др.)
    3) Накрайник за по-големи зони.
    4) Криотерапия.
    5) Накрайник за ръка.


    Функции на апарата
    1. гореща терапия чрез ултразвук -подготовка на кожата за безиглента мезотерапия. Започва се с нея- спомага за отваряне на порите, за да може активните вещества да проникнат точно там, където е нужно.
    2. чрез безиглената мезотерапия се вкарват активни съставки дълбоко в кожата. Нанасянето на активни вещества чрез безиглената мезотерапия е 2000 пъти по- ефективно от обикновеното нанасяне (например, когато си слагаш крем на лицето и го втриваш с ръце). Безиглената мезотерапия е метод, който е спечелил Нобелова награда, поради своята ефикасност
    3. криотерапията се прилага след безиглената мезотерапия. Крио означава охлаждане, замръзване . Криотерапията спомага да се затворят максимално порите, за да може активните вещества да си останат в епидермиса(така ефектът от мезотерапията може да издържи до 1200 часа) и да не се допуска замърсяване на кожата. Също така криотерапията спомага за едно завършено възстановяване на кожата.