• Microdermabrasion 9 диамантено дермабразио микродермабразио

    Microdermabrasion 9 диамантено дермабразио микродермабразио

    Microdermabrasion 9 диамантено дермабразио микродермабразио Доставка 10 дни от склад производство 20 работни дни.

    1 400 лв.
    1 200 лв.


    Революция в обновяването на кожата
    Апарат за микродермабразио с диамантени дискове за лице
    Малки размери, нов дизайн
    Перфектна комбинация от ексфолиране чрез микродермабразио с диамантени дискове активиране на микроциркулацията  за лице и стимулиране на колагеновите и еластиновите нишки.

    Дерматологичния абразив с 9 диамантени глави. Главите се нагласят към различния релеф на главата, съобразени са с различния кожен статус на клиентите, и е много удобен за ползване в Салоните за красота. Обработката с миниатюрни абразиви е сигурна и ефикасна техника за обновяване на кожата чрез полиране с диаманти с различни размери, вградени в накрайника. При процеса на пилинг, дълбочината може да бъде контролирана от козметика и е много ефективно при стареене от слъчев загар, пигментни отлагания и разширени пори придружено от вокуумно всмукване. С помощта на димантите и чрез вакуумно всмукване дерматологичния абразив с 9 глави, смила мъртвите клетки и отстранява замърсяванията в епидермиса, подобрява състоянието на кожата, ефективно намалява малки бръчки, изглажда някои белези като акне и неравности по кожата. прави кожата кадифена и нежна, стимулира възобновяването на епидермиса, засилван еластичността на кожата. Това е най-сигурния, най-ефективният начин за физическото обновяване на кожата.

    Гаранция: 1 година


    Захранващо напрежение 220-230 V +-
    Консумирана мощност – 80 W
    Максимална честота – 50-60 Hz
    Регулиране на мощността – 0-99%
    Размери /Ш/Д/В/ - 56 см/42 см/25 см
    Тегло – 6.5 кг

    • ЛАДАИТ ЕООД
    • адрес: гр. София, кв. Враждебна, ул. 35 №16
    • телефон: 0888 777 794
    • работно време:

     Понеделник - Петък:
     09:00ч. - 13:00ч.

     

    „ЛАДАИТ” ЕООД е позната на българския пазар като вносител на вискотехнологични медицински и козметични апарати. Фирмата представя у нас големи производители от тази сфера с техните последни открития и нововъведения в медицинската и козметична техника и апаратура. Всеки внесен от фирмата апарат е придружен със съответните сертификати. Основната задача на „ЛАДАИТ” ЕООД е да предлага на българските потребители най-добрите постижения на науката и технологията в областта на медицината и козметиката и да ги прави достъпни за всички козметични салони и медицински центрове. Някои модели са подходящи и за употреба в къщи. Те са малки, компактни, лесни за обслужване. Цената им е многократно по-ниска от сумите, които бихте пръснали по хирургически интервенции и чести посещения на фитнес студия и салони за разкрасяване.

     

     

     

     

    Срок на доставка при складова наличност:

    Доставката се извършва 2 - 3  дни след извършване на плащането.

    Срок на доставка при изчерпване на складовата наличност:

    Доставката се извършва до 6 - 9 седмици след извършване на плащането.

    Начин на плащане: по договаряне.

    Гаранционен сервиз: при професионална употреба 12 месеца.

    Извънгаранционен сервиз: осигурен

     

   • ПОДОБНИ ПРОДУКТИ