• Oxygen Therapy - Система за кислородна терапия и Безиглена мезотерапия

    Oxygen Therapy - Система за кислородна терапия и Безиглена мезотерапия

    С поръчка. Oxygen Therapy - Система за кислородна терапия и Безиглена мезотерапия капаро 20% Доставка 10 дни от склад производство 20 работни дни.

    2 130 лв.
    1 590 лв.

     

    Комбиниран уред за безиглена мезотерапия, който включва:

    1. Накрайник за безиглена мезотерапия;

    3. Накрайник за кислородна терапия;

     

    1.   Безиглена мезотерапия – Спомага активните вещества да проникнат дълбоко в кожата, без изполазването на игли и без нежелани реакции.

     

    2. Кислородна терапия - Насища тъканите с чист кислород. Чрез кислородната струя под налягане се доставят на кожта активни съставки в дълбочина. По този начин клетките се стабилизират и се редуцират кожните проблеми свързани с недостига на кислород като тъмни кръгове, бръчки, отпуснатост, пигментация и др.

     

     

    „ЛАДАИТ” ЕООД е позната на българския пазар като вносител на вискотехнологични медицински и козметични апарати. Фирмата представя у нас големи производители от тази сфера с техните последни открития и нововъведения в медицинската и козметична техника и апаратура. Всеки внесен от фирмата апарат е придружен със съответните сертификати. Основната задача на „ЛАДАИТ” ЕООД е да предлага на българските потребители най-добрите постижения на науката и технологията в областта на медицината и козметиката и да ги прави достъпни за всички козметични салони и медицински центрове. Някои модели са подходящи и за употреба в къщи. Те са малки, компактни, лесни за обслужване. Цената им е многократно по-ниска от сумите, които бихте пръснали по хирургически интервенции и чести посещения на фитнес студия и салони за разкрасяване.

     

     

     

     

    Срок на доставка при складова наличност:

    Доставката се извършва 2 - 3  дни след извършване на плащането.

    Срок на доставка при изчерпване на складовата наличност:

    Доставката се извършва до 6 - 9 седмици след извършване на плащането.

    Начин на плащане: по договаряне.

    Гаранционен сервиз: при професионална употреба 12 месеца.

    Извънгаранционен сервиз: осигурен