• PILING - 7

    PILING - 7

    Oxygen Therapy - Система за кислородна терапия и Ултразвуков пилинг -Доставка 10 дни от склад производство 20 работни дни.

    2 636 лв.
    1 850 лв.

     

    Oxygen Therapy - Система за кислородна терапия и Ултразвуков пилинг

     

    КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ

     

    Кислородната мезотерапия е нов, революционен метод за допълнително насищане на кожата с кислород. В основата на терапията стои въздействието на струя с 98% чист кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Към него са добавени хиалуронова киселина и витамини, което допринася за невероятна хидратация на кожата, свежест, блясък и лифтинг ефект. Тя става по-гладка и с повишен тонус.

    Процедурата може да се приложи, както с anti-age ефект, възвръщайки жизнеността на лицето, шията и деколтето, така и с цел поробряване състоянието на кожата при акне.

    Подходяща е за всяка възраст, като резултатът от процедурата се забелязва веднага, а ефектът е дълготраен.

     

    Ултразвуков пилинг: Честотата на ултразвука е 25 000 Hz.

    Ултразвуковия пилинг заменя много от козметичните процедури - пара, четков пилинг, ръчно почистване , хидратация. Може да се използва върху лицето, шията, ръцете, гърба и др. Ултразвуковите вълни нежно отстраняват горните слоеве на епидермиса. В резултат на това се подобряват цвета на кожата, тургора, свиват се порите.
    Ултразвуковият пилинг ефективно решава проблеми като акне, повишена мастна секреция, повяхнал тен, намален кожен тургор. Често тази процедура се използва в областта на шията, където кожата е особено нежна и уязвима, и на гърба, голяма площ, при която е трудно да се извършва механично почистване.

    Как протича процедурата:

    В нормалните козметични процедури, първоначално кожата се напарва. В този случай това не е задължително, а е достатъчно само да се навлажни с термална вода или специален гел за по-добра проводимост на ултразвуковите вълни. Тогава терапевта върви по основните масажни линии със специалните аксесоари. От накрайника ултразвукови вълни разрушават мъртвите клетки, остатъците от себум, ефективно почистват порите и повърхността на кожата.
    Необходими са около тридесет минути. Процедурата е безболезнена, нетравматична, след това можете да отидете на открито. Няма да има следи и корички, както при механично почистване или среден пилинг. Просто лицето става по-розово. Така след един ултразвуков пилинг може безопасно да се върнете към обичайния си ритъм на живот.
    А ефектът на ултразвуковото почистване се появява веднага: лицето изглежда видимо по-свежо, подмладено, кожата става по-еластична и кадифена на допир и визуално порите изглеждат по-малки. Резултатът се запазва в продължение на седмица, след което процедурата може да се повтори за поддържане на ефекта. След това, ултразвуков пилинг може да се прави един път в месеца, но терапевтът ще определи честотата индивидуално в зависимост от характеристиките на вашата кожа.

    Ултразвуковата терапия въздейства на кожата по няколко различни начина:

    - Ексфолиира мъртвите клетки на кожата за по-чиста, по-здрава кожа, гладък тен без зачервяване и дразнене.
    - Премахва омазняването, замърсяванията и клетъчните остатъци от фоликулите. Порите се свиват и количеството на бактериите намалява;
    - Нежно стимулира кожата да произвежда колаген и еластин. Фините линии и бръчки намаляват; кожата се възстановява до гладка, с младежки блясък и се поддържа с редовни терапии;
    - Помага да проникнат продуктите за грижа за кожата в дълбочина. Изисква се по-малко продукт и той е по-ефективен, тъй като прониква и действа дълбоко в кожата;

    Ултразвуковата терапия е нежна, неинвазивна, безопасна и подходяща за всеки тип кожа, кожа с акне или розацея и зряла кожа. Дори и най-чувствителната кожа ще понесе тази терапия без значителна еритема (зачервяване). Всяко зачервяване, което може да се появи, намалява бързо след терапията.

    В Пилинг фазата се премахват 20% до 50% от „роговия слой” - външния слой на кожата, който непрекъснато се сменя. Вода или физиологичен серум се прилага заедно с хидратиращ продукт, който помага на кожата за запазване на влагата. Ултразвука нежно отстранява мъртвите клетки и почиства повърхността на кожата, без дразнене и възпаление, които понякога се свързват с механичните методи.

    Инфузия
    Това е една от най-добрите характеристики на ултразвуковата терапия. Обикновено големите молекули не могат да проникнат и да доставят в дълбочина веществата, от които се нуждае кожата. Но ултразвука прави проникването възможно - процесът се нарича „ултрафонофореза” Обикновено антиоксидантен продукт се доставя на кожата на този етап за да предостави защита и борба с факторите на околната среда. Други продукти, специфични за вашия тип кожа могат да се използват. Лосион, крем или серум се прилагат щедро върху кожата. Ултразвуковата честота повишава проникването на продуктите дълбоко в кожата , за по-добри, по-дълготрайни резултати.

    Ултразвуковата терапия е особено ефективна при лечение на следните кожни състояния:

    Акне

    Ултразвуковите вибрации помагат да се разпаднат фоликуларните отлагания от мазнина, замърсявания и мъртви клетки - истински инкубатор на бактерии. Доказано е, че ултразвуковата честота убива бактериите и намалява размера на порите. В резултат кожата е по-чиста, по-здрава.

    Фини линии и бръчки

    Ултразвука помага за стимулиране образуването на колаген и еластин. Хидратацията се подобрява. Хидратирането на кожата попълва фините линии и бръчки.

    Чувствителна кожа

    Това е чудесно лечение за чувствителна кожа, дори и за тази с розацея. Чиста термална вода, хидратираща мъгла или серум се нанасят в пилинг фазата. Тя е нежна и не дразни. По време на фаза инфузия, се използват само продукти, предназначени за чувствителна кожа.

    Крайният резултат

    е по-мека, по-здрава и по-млада кожа, когато се използва редовно, заедно с подходяща програма за домашни грижи.
    При козметичните грижи за кожата, е важно да се знае, че без значение каква е процедурата, няма незабавни резултати. Дългосрочните резултати се постигат, когато ултразвуковите процедури се извършват редовно - една терапия не може да даде резултатите на серия от процедури. Резултатите са кумулативни тъй като кожата обича редовните грижи.

     
     

    Тегло 5 кг.

    Наличност на гаранция: 1 година гаранция. Сертифициран продукт

     
   • ПОДОБНИ ПРОДУКТИ