• АРЕНА НА КРАСОТАТА 6 – 8 октомври IEC – Sofia

     

    N.I.Ge.Ma. - LTD ви кани на АРЕНА НА КРАСОТАТА 6 – 8 октомври IEC – Sofia

     

    Тази година професионалното изложение ще обедини пет изключително важни и интересни за професионалистите от сферата на здравето и красотата събития

     

    На 6 октомври IEC – Sofia отваря врати за традиционния есенен специализиран форум ArenaProfessional. Тази година четири национални състезания на световно ниво ще предизвикат професионалистите от бюти бранша. Отделно, в изложбената част ще бъдат разположени демозони за представяне на най-новите продукти и технологии на пазара.Петото събитие в рамките на ArenaProfessional е първата по рода си Международна конференция за козметика, СПА и красота (International Cosmetic Beauty&Spa Conference), която ще се проведе на 7 и 8 октомври, с подкрепата на списание за салони и SPA центрове ArenaofBeauty.

    Напомняме, че IEC - Sofia е на 10 минути от центъра с метро. Ако предпочитате да дойдете с личния си автомобил, на ваше разположение са подземен паркинг и безплатен открит паркинг. Елате и съчетайте времето си за хубаво кафе, с тестове на козметика, грим и масажи. Така ще можете да релаксирате подобаващо и да получите актуална, интересна и полезна информация, съчетана с нови контакти. Очакваме ви!