• Liposculpt 3 Липоскулпт 3

    Liposculpt 3 Липоскулпт 3

    Липоскулпт 3 Liposculpt-3 Доставка 10 дни от склад производство 20 работни дни.

    333 лв.
    180 лв.

    "LIPOSCULPT-3" работи по 4 програми (отслабване, стягане, твърд целулит и мек целулит) и буквално извайва тялото. Няма зона, която да не може да се обработи с негова помощ. Скулптурира наред – крака, бедра, прасци, ханш, паласки, корем, ръце... На медицински език "LIPOSCULPT-3" активизира естественото електрохимично развитие на нервните окончания в човешкото тяло и предизвиква 32 форми на движение на мастните образувания в тялото, като така напълно ги разгражда. Апаратът съчетава ултразвукови вълни, вибрацията на ултрадълги вълни 1,000,000 пъти в секунда които представляват своеобразен микромасаж на тъканите активизиращ обмяната на веществата и намаляване на целулита през лимфните възли.Електромасажор стимулира нервните окончания и мускули.Инфрачервена термотерапия, чрез резонанс между молекулите генерира топлина, като по този начин ускорява циркулацията на кръвта.

    Звучи сложно, но благодарение на тази комбинация, той разрушава и разгражда вътрешните мастни натрупвания и ги извежда от тялото. Това се казва перфектна работа! В резултат силуетът се оформя, стяга и намалява обиколката.

    Противопоказания: кожни заболявания, поставен пейсмейкар, наличие на метални импланти в тялото , бременност, високо кръвно налягане, заболявания на сърдечно-съдовата система.


    Адаптор: 15 V, 800mA


    Произведена енергия: 12W


    Сонда диаметър: 57mm

    Инфрачервена дължина на вълната: 12μm


    Ултразвукови вълни: 800KHz,

    Интензивност на изходната вълна 1W/cm2

    Автоматично изключване след 10мин.

    Размери 18.7X8X6(см)

    Тегло 240г. - Захранване: 220V

    сертификати: CE, FCC, ROHS